Blog

Indul a fűtésszezon, melegedjen klímával

Boksay László
Indul a fűtésszezon, melegedjen klímával
Megéri klímával fűteni?
Segítünk a döntésben!

 

Klímával fűteni gazdaságosabb, mint gondolná!

 

Kiegészítő fűtést keres a hűvösebb napokra, vagy éppen fűtéskorszerűsítést, önálló fűtésre is alkalmas berendezést tervez? Válasszon energia- és költséghatékony megoldást, döntsön hűtő-fűtő okosklímáink mellett.

Miért éri meg klímával fűteni?

Gazdaságos és energiahatékony: egy fűtésre alkalmas készülék 1 kW villamos energiából 3-5 kW fűtő energiát képes előállítani 

 

Költséghatékony: H tarifa igénylésével még kedvezőbb díjjal fűtheti ingatlanát (az igénylés részleteiről kérjük, vegye fel a kapcsolatot az illetékes áramszolgáltatóval. Kérjük figyelmesen járjon utána a kialakítással kapcsolatos extra költségeknek.)

 

Komfortos: rövid idő alatt kellemes hőmérséklet érhető el

 

Egyszerű beszerelés: szakembereink gondoskodnak a gyors és igényes telepítésről

 

Kényelmi és okosfunkciók: időzítéstől kezdve, az internet kapcsolat segítségével mobil applikáción keresztül a távvezérlésen, turbó funkción át, egészen az éjszakai csendes üzemmódig, készülékeink gondoskodnak az egész család kényelméről (klíma típustól függően ezek alap, vagy rendelhető extra funkciók. A készülék kiválasztásakor kérjük erre is fordítsanak figyelmet)

 

Mire figyeljünk, ha klímával szeretnénk fűteni?

Elhelyezés: biztosítsuk a szabad légáramlást a fűteni kívánt helyiségben, a beltéri egységet legoptimálisabb ajtók vagy ablakok fölé telepíteni, a kültéri egységet pedig jól szellőző helyre tegyük. (Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre)

Nyílászárók: klíma használata során, akár hűtésről, akár fűtésről legyen szó, a megfelelő hatásfok elérése érdekében tartsuk zárva az ablakokat és ajtókat, a szellőztetést pedig inkább több, rövidebb szakaszban oldjuk meg

Rendszeres és szakszerű karbantartás: évente kétszer, hűtési, illetve fűtési szezont megelőzően javasolt (különösen, hogy a készülékkel kapcsolatos jótállásnak is rendszerint ez a feltétele)

Hőszigetelés: modern hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal, illetve egyéb a határoló szerkezeteket érintő hőszigetelő megoldásokkal még tovább javíthatjuk klímánk működésének hatékonyságát